Thea IFBB PRO Erichsen

Diverse16.02.20120

Årets første utgave av Treningsforum er nå i salg på Narvesen og vi kan presentere et STORT dobbeltnummer på hele 132 sider. Fullstappet med artikler! Løp og kjøp.

Trening27.01.20126

Årets første utgave av Treningsforum er kommet og vi kan presentere et STORT dobbeltnummer på hele 132 sider. Fullstappet med artikler!

Tea sin PRO-debut

Diverse11.09.201142

Tea Havstein Eriksen stilte i sin første konkurranse som Pro. De andre jentene var harde og hun sier at hun var for soft for å kunne klatre opp på pallen. Allikevel slo hun 11 andre jenter. Vi gratulerer så mye!
Fantastiske nyheter fra Mexico. Nina Furseth ble i natt kåret til verdensmester i VM for bodyfitness i Mexico og Tea Havstein Eriksen kom like etter som nr. 2.

VM-troppen i Bodyfitness

Intervju02.10.201051

Norges landslag i Bodyfitness består av Ann-Christine Rode, Nina Furseth, Tea Havstein Eriksen og Elisabeth Line Haugsbø.

Norge på pallen i EM

Diverse30.05.20102

Nina Furseth tok 1. plass, Tea Havstein Eriksen på 2. plass og Ann-Christine Rode på 3. plass! Vi gratulerer så mye.
Se videointervjuene av Daniel, Amir, Ali, Rita og treningsparet Tea og Bjørgulf. Intervjuene er gjort under Sørlandsmesterskapet Open 2008 i Kristiansand.

Tea Havstein Eriksen

Intervju14.05.20070

Jenta som sjarmerte publikum i senk med sitt vakre utseende og imponerende fysikk. Tea tok både 1. plass og overall på Oslo Grand Prix 2007 samt 1. plass på Loaded Cup 2007. Begge i Bodyfitness.